McDonald´s Cup B - okresní finále

WWW

Dne 3. 5. 2022 proběhlo v Bílovci ZŠ Komenského na přírodní trávě okresní finále McDonald’s Cupu 2022, kategorie ,,B‘‘ - žáků 4. a 5. tříd. Turnaje se zúčastnilo celkem 6 vítězů skupin z prvního kola. Finále bylo rozlosováno do 2 skupin. Celky na třetích místech se po odehrání skupin utkaly o konečné 5. a 6. místo.
Jako vítězové skupiny jsme se o postup do finále utkali s družstvem ZŠ Starý Jičín, které jsme po velmi krásném a bojovném výkonu dokázali porazit 2:1. Ve finále jsme se opět utkali se soupeřem ze základní skupiny. Tentokrát se role obrátily  a  z vítězství se nakonec po velmi vyrovnaném boji radovali žáci ZŠ Tichá v poměru 2:1.
Jedním ze dvou vyhlášených nejlepších střelců celého turnaje byl náš hráč Marek Hoďák. Opět velmi stabilním výkonem a mnohdy i velmi nadprůměrnými zákroky držel náš tým brankář Jakub Kvita, ale dík patří celému našemu mužstvu, které bojovalo jako jeden muž a do každého zápasu vložilo bojovné srdíčko, což byl hlavní motor celého našeho úspěchu. Co je ale potřeba zdůraznit - naše mužstvo bylo jediné, které ze všech účastníků finálového turnaje nebylo složeno výhradně z fotbalistů. V našem mužstvu byli pouze 3 fotbalisté.  O to je umístění cennější.

                                                                       Bc. Roman Kalus

Další aktuality

PHOTO-2024-03-26-20-31-31

Jarní koncert

Jarní koncert kopřivnických sborů a kapel se uskutečnil tradičně před Velikonocemi. Ve dvou dopoledních a jednom večerním koncertě se…