8. ročník Memoriálu Otakara Michálka má své vítěze

Skok

 

Po dvouleté pauze zaviněné proticovidovými opatřeními se 15. 12. 2022 ve sportovní hale VOŠ, SOŠ a SOU Kopřivnice opět sešli příznivci atletiky a zejména skoku vysokého z řad žáků základních škol, aby poměřili své síly v 8. ročníku Memoriálu Otakara Michálka (resp. 30. ročníku Kopřivnické laťky).
I přes rozsáhlý výskyt respiračních onemocnění se nakonec sešlo 105 závodníků a závodnic, aby pořadatelům předvedli celkem 989 skokanských pokusů, při nichž ve výsledku dosáhli celkové výšky 135 m a 10 cm.
Přestože dosavadní rekordy memoriálu zůstaly letos nepokořeny, mládež dokázala, že v ní i přes dlouhý výpadek tělesné výchovy zůstala spousta chuti a odhodlání předvádět co nejlepší výkony. A za to jim patří dík.
Nemenší dík patří i velmi početnému publiku, které dodalo klání tu správnou závodnickou atmosféru.
V celkem 8 věkových kategoriích letos dominovali závodníci pořádající ZŠ dr. Milady Horákové, kteří ovládli hned 4 kategorie. Dva vítěze oslavují na ZŠ Alšova a po jednom triumfu si odvezli do ZŠ Hodslavice a ZŠ Emila Zátopka.

                                                                        Ing. Jiří Madecký, ředitel závodu

 …a já jen dodávám…
Poděkování zaslouží nejen závodníci, ale všichni, kteří se o hladký průběh soutěže zasloužili. Vedení VOŠ, SOŠ a SOU Kopřivnice děkujeme za poskytnutí haly, vedení města za příspěvek na zakoupení odměn. Jen škoda, že všichni diváci nevydrželi do konce a neviděli tu třešničku na dortu – naše skokany na stupních vítězů….

Další fotografie najdete ve Fotogalerii školy.

Fotogalerie

Další aktuality

PHOTO-2024-03-26-20-31-31

Jarní koncert

Jarní koncert kopřivnických sborů a kapel se uskutečnil tradičně před Velikonocemi. Ve dvou dopoledních a jednom večerním koncertě se…