Velké Karlovice - 2

WWW

Naši sportovci se nezalekli ani mrazu… Co dále napsal náš dopisovatel a dvorní fotograf Ing. Madecký?
"Podle fotografií to možná může vypadat, že se dnes úplně nedařilo. Pravda je však taková, že instruktoři svým svěřencům natolik věří, že je převeleli na vyšší level. A tam naši borci ukazují, na co doopravdy mají. Většinou je na ně radost pohledět – jízdu na kotvě ve dvojicích zvládají bez obtíží, jízdu z nejdelšího kopce areálu většinou taky, musíme však vzít v potaz, že trénují teprve druhý den a do dokonalosti mají ještě daleko. A navíc, na kopci je tak trochu přeplněno (jen na vlek se stojí cca desetiminutová fronta).
A tak není divu, že to občas někomu nevyjde a seznámí se se svahem i jiným způsobem než prostřednictvím skluznice lyží či prkna. To nám koneckonců předvedli i naši instruktoři.
Ti trošku méně pohybově nadaní i dnes tvrdě pilovali základy jízdy v oblouku a poznávali práci s těžištěm v praxi. A i oni cítí, že dělají pokroky, které je mohou vystřelit do skupiny vyvolených, kteří už se cítí být hodni titulu lyžař či snowboardista.
Uvidíme, co přinese lyžařsky zkrácený třetí den…"

Fotogalerie

Další aktuality

PHOTO-2024-03-26-20-31-31

Jarní koncert

Jarní koncert kopřivnických sborů a kapel se uskutečnil tradičně před Velikonocemi. Ve dvou dopoledních a jednom večerním koncertě se…