Velké Karlovice - 4

4 hl

V tuto chvíli, kdy dávám informace o včerejším dnu na web školy, se naši lyžaři chystají na poslední zmíněné 2 hodiny na svahu. Snad i ty proběhnou v duchu radosti z toho, co se naučili. Dobrá zpráva je, že jsou všichni v pořádku a spokojeni ze svých pokroků. Pochvala od instruktorů také jistě potěšila. Tak teď už zase pan učitel Madecký…
„Dnešní den byl pro některé docela významný, protože se poprvé podívali na nejtěžší místní sjezdovku (tzv. červenou). Svah, o kterém na začátku týdne ani neuvažovali, dnes bez újmy na zdraví opakovaně zdolali (i směrem dolů) a byli na to patřičně pyšní.
Hodiny výcviku pro větší část účastníků byly plně využity k odstraňování drobných nedostatků tak, aby už příště byli schopni jezdit samostatně, bez dozoru.
Večer žáci udělali jednoduché hodnocení instruktorů, z něhož vyplynula naprostá spokojenost s přístupem, metodou výcviku i jeho obsahem. Hodnotitelé sami pochopili, co všechno se za tu krátkou dobu naučili a „kdo za to může“. Zpětně i sami instruktoři se vyjádřili k dětem a pochválili je za přístup a pokroky, které ukázaly.
Zítra nás čekají poslední dvě hodiny na svahu a odpoledne hurá domů a na prázdniny.“

Fotogalerie

Další aktuality