Jarní koncert

Jarní

Dlouho očekávaný Jarní koncert se uskutečnil v úterý 4. dubna. Pod taktovkou paní učitelky Galové na něm vystoupil i náš sbor. Mezi hudebníky, kteří doprovázeli nejen naše zpěváky, byl i pan učitel Šindelka. Zprávu o průběhu všech tří vystoupení poslala paní učitelka Galová.
„I když venku vládne aprílové počasí, jarní koncert byl ve znamení  pohody, radosti a vítání jara.
Dopoledne na dvou jarních koncertech se jako diváci vystřídalo publikum všech kopřivnických škol a školek.Děti zpívaly s nadšením a radostí a o tom zpívání vlastně je.
Vyvrcholením byl večerní koncert pro širokou veřejnost, rodiče i prarodiče. Na ten se děti těšily nejvíce.  Všechny písničky se jim moc povedly nejen zazpívat, ale i odehrát na hudební nástroje. Odměna v podobě velkého potlesku a pochvaly rodičů zahřála a povzbudila, protože některé děti stály na pódiu poprvé.
Po počáteční trémě si ale zpívání moc užily a už se těší na další vystoupení, které je čeká v červnu na Evropském svátku hudby.“
Součástí Jarního koncertu bylo tradiční vyhlášení vítěze pěvecké soutěže Koprstar. Naše Terezie Heraltová sice nejvíce hlasů nezískala, ale už jenom postup do finále je velkým úspěchem.

Fotogalerie

Další aktuality