McDonald´s Cup 2023 - kategorie B

McDC logo

„V pondělí 24. 4. 2023 se uskutečnilo na fotbalovém hřišti naší školy další okrskové kolo turnaje pod názvem  McDonald´s Cup 2023, kde nás tentokrát reprezentovali žáci 4. – 5. tříd.
Naši skupinu tvořila spolu s našimi hráči mužstva ze ZŠ Alšova, ZŠ E. Zátopka a ZŠ Štramberk. Stejně jako nevyzpytatelné počasí, oblačnost se střídala s mírným deštíkem, vypadaly i naše výkony. Po úvodní remíze se ZŠ Alšova v poměru 1:1 jsme ke druhému zápasu nastoupili proti ZŠ Štramberk, kterou jsme po velmi dobrém výkonu zdolali 4:0. K závěrečnému třetímu zápasu proti ZŠ E. Zátopka jsme nastupovali v pozici, že v případě vítězství obhájíme loňské prvenství. Tento rozhodující zápas byl dlouho velmi vyrovnaný, ještě asi 2 minuty před koncem byl stav vyrovnaný 1:1, bohužel závěr zápasu se nám nevydařil. Ani snaživý výkon nezabránil brankám. V závěru jsme krátce po sobě dvakrát inkasovali a nakonec prohráli 1:3.  Tento výsledek nás při vzájemné rovnosti bodů se ZŠ E. Zátopka, ale horšímu vzájemnému zápasu, nakonec odsunul na celkové 3. místo.
Všichni naši hráči ze sebe vydali maximum. Nebylo proto divu, že se na konci zápasu objevily i slzičky, které ke sportu občas patří.
Všem hráčům za jejich výkony a nasazení patří veliké poděkování.“

                                                                                        Bc. Roman Kalus

I tentokrát patří poděkování paní učitelce Hořákové a panu učiteli Kalusovi za organizaci turnaje. Poděkování patří také panu J. Slezákovi, který opět řídil všechna utkání, a ASŠK ČR, která i pro tyto hráče dodala medaile.
Konečné pořadí: 
1. místo ZŠ Alšova,
2. místo ZŠ E. Zátopka,
3. místo ZŠ dr. M. Horákové,
4. místo ZŠ Štramberk.

 

Fotogalerie

Další aktuality

PHOTO-2024-03-26-20-31-31

Jarní koncert

Jarní koncert kopřivnických sborů a kapel se uskutečnil tradičně před Velikonocemi. Ve dvou dopoledních a jednom večerním koncertě se…