Poslední den školního roku 2022/2023

www

Poslední den školního roku padl tentokrát na pátek 30. června. Hned ráno se začalo atrium školy plnit žáky a pedagogy, z nichž většina pojala tento den opravdu svátečně, což k danému slavnostnímu okamžiku určitě patří.
Ocenění za reprezentaci školy a mimořádnou píli převzalo celkem 9 žáků. Rozloučili jsme se s kolegyněmi, které již nebudou příští školní rok působit v naší škole. Tradiční částí setkání bylo rozloučení deváťáků se školou. Vzpomněli na všechny vyučující, kteří je školní docházkou provázeli, nezapomněli poděkovat za vše, co ve škole prožili. Úsměvy střídaly slzy, někdy se obojí slilo dohromady… Paní ředitelka poděkovala všem pedagogickým pracovníkům za jejich práci, slova díků zamířila i k paní sekretářce, paním kuchařkám a správním zaměstnancům. A pak už hurá do tříd pro vysvědčení, na oběd a od té chvíle začaly prázdniny, které budou tentokrát trvat až do 3. září.  Zvonek utichl, ale ruch neustal. Velmi brzy se v prostoru staré budovy objevili pracovníci firmy, která bude tentokrát opravovat podlahy v části tříd, na řadu přijdou výmalby, úklid a opravy. Vše je naplánováno tak, aby mohl začít nový školní rok 2023/2024.
Ještě jednou děkuji všem zaměstnancům za celoroční práci, nebylo toho málo, co jste museli zvládnout. Nastal čas odpočinku. Tak hezké prázdniny všem.
                                                         Ladislava Poledníková

 Fotografie z konce roku najdete ve Fotogalerii.

Další aktuality