Anglický Scrabble turnaj

1707425397514

Ve středu 7. února jsme se dvěma žákyněmi zavítaly reprezentovat naši školu na anglický Scrabble turnaj, který se konal na příborském gymnáziu. Letošní účast byla opravdu hojná. V turnaji se utkalo celkem 32 hráček a hráčů ze základních škol a víceletých gymnázií z celého kraje. 

Zkrátka ale nezůstali ani vyučující z příslušných škol - byl zde pro ně připraven program v podobě prezentace učebnic anglického jazyka nakladatelství Oxford. Dozvěděli jsme se, co nás v blízké budoucnosti v této oblasti čeká za novinky a jaké inovativní možnosti nám mohou poskytnout extra materiály, které nakladatelství k učebnicím nabízí.

Do scrabble ringu naše škola vyslala tyto zástupkyně - Michaelu Švancárovou ze 7.A a Barboru Kissovou z 8.B. Děvčata bojovala statečně, ve třech kolech se s odvahou postavila mnoha ostříleným hráčům a hráčkám, a ačkoliv se ani jedné bohužel nepodařilo obsadit vítězné příčky, povedlo se Míši v prvním ze tří kol urvat místo v první desítce, a ve třetím kole dokonce obsadit krásné druhé místo.

Děkujeme oběma slečnám za reprezentaci naší školy!

Fotogalerie:

https://photos.app.goo.gl/TdwmrjkQ56MnSyWR7


 

Další aktuality

image_50770177

Volání Země

Dne 26. 4. se žáci 1. stupně zúčastnili akce města Kopřivnice organizované ke Dni Země. Děti měly splnit úkoly na 7 stanovištích. Vše se…