ZÁŘÍ

uroda-jablek-8a60

8. 9. 2023

Vážení rodiče, prosím o odevzdání vyplněných" Dotazníků žáka", které jste obdrželi první školní den. Denně, prosím, sledujte deníček - často tam lepíme vzkazy, a podepište, abych věděla, že jste tuto informaci četli. Děkuji.

Domácí úkoly si od příštího týdne budeme značit červenou hvězdičkou. Hledejte a splňte jen úkol, který byl zadán. Nedělejte žádná cvičení dopředu a nechejte děti pracovat samostatně. Úkoly denně najdete i zde na webu v záložce “Domácí úkoly”, a to i pro chybějící a nemocné děti. 

Od příštího týdne se učíme podle rozvrhu, tj. vyučování skončí v 11.40 h. (Poté oběd, družina). Rozvrh naleznete v záložce zde na webu.

Ve středu 13. 9. se budou konat naše 1. třídní schůzky. Sejdeme se společně (rodiče 1. A i 1. B) v 15 h ve třídě 1. B. Prosím o Vaši účast. Můžete si připravit své dotazy.

Do VV dejte dětem staré noviny, staré tričko případně zástěrku, kterou si mohou ušpinit, nůžky, plastelínu. Vše podepisujte. Nekupujte žádné barvy, voskovky ani nic navíc - děti vše dostanou ve škole. (Potřebují mít pouze kvalitní pastelky v pouzdře). To, co budu po Vás průběžně potřebovat pořídit, Vám napíšu zde i do deníčku.

Do TV dejte, prosím, dětem tričko s krátkým rukávem, kraťasy nebo legíny a obuv se světlou podrážkou (náhradní ponožky). Všechny věci podepište. Na TV dětem nenechávejte řetízky a náramky - mohly by se zranit. Dlouhé vlasy stáhněte do gumičky. 

Děti, které jsou přihlášeny na odpolední tréninky plavání, dostanou ještě oficiální přihlášky ze sportovního klubu s podrobnými informacemi. (Ještě na ně čekáme.) Kontaktní osobou je Ing. Zdeněk Wilček.

Děti jsou šikovné a snaživé, doma je moc pochvalte.

Děkuji za spolupráci!

Ivana Grygaříková

Další aktuality