Říjen

255cs_1

24. 10.

Podzimní prázdniny - 26. 10. - 27. 10.

Ve středu 1. 11. a čtvrtek 2.11. můžete přispět symbolickou částkou na bazaru - viz info - za nějakou hračku pro Denisku….

Příští týden ve čtvrtek 2. 11.  budeme mít opět netradiční čarodějnou výuku. Děti dopoledne i v družině si oblečou kostýmy čarodějů, dýní… černá, oranžová. Stačí jednoduchý kostým z vlastních zdrojů, aby v něm vydržely. Děkuji.

V pondělí 6. 11. půjdeme na 1 hod do KDK - přehlídka handicapovaných dětí - Motýlek -  (platí se symbolická částka z TF).

 

23. 10.

Přeposílám informaci k logické olympiádě - už můžete řešit :)

Dobrý den,

test základního kola Logické olympiády pro kategorii A1: prvňáci a  A2:druháci je možno řešit od 22. 10. 6:00 do 28. 10. 2023 do 19.00. Prosíme, ať si všichni Vaši zaregistrovaní žáci test vyplní. Již není možná dodatečná registrace žádného žáka. Každý, koho vidíte v profilu může soutěžit, u dětí mladších 15 let pouze, pokud jeho rodiče souhlasili s použitím dat dítěte do soutěže! Ten lze zaslat i dodatečně volnou formou na náš email.
Do soutěže děti vstoupí na stránce "Vstup do soutěže" zadáním emailu a hesla, které obdržely po registraci. Pokud přístupové heslo nemají, vyžádejte si nové heslo zde
http://www.logickaolympiada.cz/vstup_pro_zaky/?zapomenute_heslo=1
I v průběhu základních kol lze údaje žáků včetně emailů samozřejmě opravit a heslo získat, stejně tak je možné dopotvrdit souhlasy rodičů, stačí, aby se nám ozvali. Na stránce soutěže www.logickaolympiada.cz najdete i telefonní číslo - 277 000 289. Rádi pomůžeme s jakýmkoliv problémem.

K samotnému testu se dostanou po přihlášení kliknutím na odkaz "Vypracovat test". Testy základního kola spustíte na všech zařízeních, je potřeba přístup do internetu na minimální rychlosti 128kb/s a display nebo monitor s minimálním rozlišením 1024x768.  Na vyřešení soutěžních úkolů děti mají 20 minut. Po spuštění on-line testu jej nelze přerušit!!

Pak už se můžou začít řešit soutěžní úkoly. Správná odpověď se vybírá myší a po kliknutí se orámuje modře. Na další otázku se přesunete tlačítkem "Další". Pokud se chcete vrátit k předchozí otázce, stiskněte "Předchozí". Tlačítko "Ukončit test" se zobrazí až u poslední otázky a použijete ho, až když máte opravdu všechny otázky hotové. Po uplynutí času se test ukončí automaticky a výsledky budou samozřejmě uloženy.

Tým logické olympiády

 

2. 10.

I letos probíhá tradiční sběr kaštanů a žaludů. Prosím, pokud máte možnost - sušte v jedné vrstvě. Začátkem listopadu donesete do školy. Termín upřesním.

Další aktuality

IMG_2089

Štafetový pohár

V úterý 30. 4. 2024 se konal v Novém Jičíně tradiční Štafetový pohár. Do závodu své běžce vyslalo 17 škol z okresu Nový Jičín. Za naši…

IMG_3979 (1)

,,Májka"

Jako každý rok i letos žáci naší školy zdobili na 1. května v sadu Dr. Edvarda Beneše kopřivnickou,,májku". Této krásné tradice se…