Září

8. 9. 2023

Vážení rodiče, prosím o odevzdání vyplněných" Dotazníků žáka", které jste obdrželi první školní den. Denně, prosím, sledujte deníček - často tam lepíme vzkazy a podepište, abych věděla, že jste tuto informaci četli. Děkuji.

Domácí úkoly si od příštího týdne budeme značit červeným puntíkem. Hledejte a splňte jen úkol, který byl zadán. Nedělejte žádná cvičení dopředu a nechejte děti, prosím, pracovat samostatně. Úkoly denně najdete i zde na webu v záložce “Domácí úkoly”, a to i pro chybějící a nemocné děti. 

Od příštího týdne se učíme podle rozvrhu, tj. vyučování skončí v 11.40 h. (Poté oběd, družina). Rozvrh naleznete v záložce zde na webu.

Ve středu 13. 9. se budou konat naše 1. třídní schůzky. Sejdeme se společně (rodiče 1. A i 1. B) v 15 h ve třídě 1. B. Prosím o Vaši účast. Můžete si připravit své dotazy.

Do VV dejte dětem, prosím, ubrus PVC, staré tričko případně zástěrku, kterou si mohou ušpinit, kelímek na vodu, nůžky, plastelínu. Vše podepisujte. Nekupujte žádné barvy, voskovky ani nic navíc - děti vše dostanou ve škole. (Potřebují mít pouze kvalitní pastelky v pouzdře).

Do TV dejte, prosím, dětem tričko s krátkým rukávem, kraťasy nebo legíny a obuv se světlou podrážkou a náhradní ponožky. Všechny věci, prosím, podepište. Na TV dětem nenechávejte řetízky a náramky - mohly by se zranit. Dlouhé vlasy stáhněte do gumičky. 

Děti, které jsou přihlášeny na odpolední tréninky plavání, dostanou ještě oficiální přihlášky ze sportovního klubu s podrobnými informacemi. (Čekáme na ně.) Kontaktní osobou je p. Ing. Zdeněk Wilček.

Děti jsou šikovné a snaživé, doma je pochvalte.

Děkuji za spolupráci

Sochová

 

Další aktuality

image_50770177

Volání Země

Dne 26. 4. se žáci 1. stupně zúčastnili akce města Kopřivnice organizované ke Dni Země. Děti měly splnit úkoly na 7 stanovištích. Vše se…